Contact

Kinderen achter de laptop

Op deze pagina vind je onze contactgegevens. Zo kun je met vragen of opmerkingen bij ons terecht. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Wij voorzien je zo snel mogelijk van een reactie of een passend antwoord. Uiteraard ben je altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, óf direct een afspraak of terugbelverzoek in te plannen.  

Contactformulier

Contactgegevens

Onderwijs

Kinderdagverblijf

Peuteropvang

Bso

Stage bij IKC Groeituin

Ben je opzoek naar een stageplek? IKC Groeituin is een officiële opleidingsschool. Dat houdt in dat de leerkrachten op onze school zijn geschoold om studenten van de PABO en studenten aan de opleiding tot onderwijsassistent goed te begeleiden.

Binnen Paraat scholen en Humankind werken we integraal met schoolopleiders. Zodat we de stages goed kunnen coördineren en onze leerkrachten en stagiaires hierin goed ondersteunen. Op onze school is Wilma Hofs schoolopleider. Heb je interesse in een stageplek bij ons op school? Laat het ons weten door Wilma te mailen via wilma.hofs@paraatscholen. Geef daarin aan dat het een stageplek op IKC Groeituin betreft. Lukt een stageplek op onze school nu niet, wie weet in de toekomst wel als stagiair óf als collega!

Succes met je studie en wie weet tot ziens!